Előzetes tudásszzint felmérés

Előzetes tudásszzint felmérés

Az Egri TISZK törekszik arra, hogy valamennyi tanfolyami résztvevő tudását felmérjük a célokat leginkább támogató formában (beszélgetés, teszt). Ha Ön a Heves Megyei Kormányhivatal által támogatott képzésre jelentkezett, az előzetes tudásszint-mérés a felvételi eljárás részét képezi. A felmérés értékelését követően munkatársaink meghatározzák, hogy Ön megfelel-e a képzés bemeneti követelményeinek.

Amennyiben Ön más által támogatott képzési formára jelentkezik, a jelentkezési lapon jelölheti, hogy igényel-e előzetes tudásszint-mérést. Amennyiben igen, a jelentkezéstől számított öt munkanapon belül munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a felmérés lebonyolítása érdekében, melyet követően ugyancsak öt munkanapon belül rendelkezésére bocsátjuk az értékelést.  Amennyiben ezt kéri, a felnőttképzési törvényvonatkozó paragrafusai alapján biztosítani tudjuk Önnek előzetes tudása beszámítását.

Amennyiben szükséges javaslatot tudunk tenni a felzárkóztatására, illetve tanácsot tudunk adni az előzetesen megszerzett ismeretek, végzettség beszámításával kapcsolatban, mely csökkentheti a képzési időt, a képzési költségeket.

Képzési programjaink tartalmazzák a képzésbe való bekapcsolódás feltételeit.