TÁMOP 6.2.2 PROJEKTZÁRÁS AZ EGRI TISZK-BEN

Nagyszabású projektzáró eseményre került sor az Egri TISZK-ben a TÁMOP-6.2.2./B-9/1-2009-0001 projekt keretében. A mintegy egy évig tartó munka meghozni látszik gyümölcsét, hiszen a Kossuth Zsuzsa Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégiummal, valamint a Markhot Ferenc Kórház Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft-vel együttműködésben indított elnevezésű projekt a végéhez közeledik. Hamarosan elkészül a 120 órás digitális tananyag, melyet a projektzáró során kívántunk disszeminálni.

A rendezvényre meghívásra kerültek a projektbe bedolgozó intézmények, és magánszemélyek, valamint a régió valamennyi kórházának, a sajtó és a közreműködő szervezet képviselői is.

A közel 50 fős vendégsereget a TISZK alapítóinak konzorciumát képviselő Rázsi Botond, Eger MJV Önkormányzatának alpolgármestere köszöntötte, majd előadást tartott Takács Zoltán a TISZK ügyvezető igazgatója az Egri TISZK tevékenységéről, igazgatója, Dr. Fűtő László Markhot Ferenc Kórház ügyvezető igazgatója a kórház szerepéről a fejlesztésekben, Aranyné Bíró Erika szakmai igazgatóhelyettes a szakképző iskola egészségügyi képzéseiről, Angyal Árpád a TISZK képzési és szervezetfejlesztési vezetője a projekt szakmai megvalósításáról, Szentpéteriné Tátrai Éva a projekt curriculum fejlesztéséről, Majoros Istvánné a médiafejlesztések adta tapasztalatokról, valamint Dr. Forgó Sándor a tananyag-fejlesztési szakértői benyomásairól.

A meghívottak a TISZK munkásságát ismertető kiadványok mellett a készülő tananyag 1-1 tanulói példányát is megkaphatták DVD-n.

(A rendezvény képei megtekinthetőek a TISZK honlapjának képtárában.)

Eger, 2011. 03. 25.

Angyal Árpád